Bra träning


Man lever nog ett för inrutat liv som hundägare. Så igårkväll som för eventuella dagvilla läsare var en måndag så var det dags för träningskväll på BK. Roligt att se att vi var så många där. Vid platsliggning räknade jag till 13 st duktiga hundar som låg så snällt på rad. (Inga olydiga kunde ses 🙂 ). Vår flank av raden såg lite rolig ut. Schäfer, Bouvier, Kelpie, Schäfer, Bouvier, Kelpie.

Acke var riktigt med så det var kul attt träna. Hoppet är forfarande vårt stora dilemma, får nog sätta en grisfösare i ändan på honom om han skall komma iväg :-). Vore jag inte redan gråhårig så hade jag nog snart varit det med tanke på hans problem här. Avslutade med en budföring med P som mottagare, oj vad han sprang! Loke och matte tränade också med bra känsla, de hade stundtals lite problem med att Loke ”kopplade på ” näsan så gräset kunde ibland vara lite väl intressant.

Vår ”Home make over” är nu nästan klar. En rackarns golvlist kvar, ungefär 30 cm lång skall bytas ut. Så nu är nog revisionsläget 1.9.9.8. AckeLokeBo 2.0 hägrar!
Ha det bäst

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s