Är nog lite nörd…


ändå. En del av er har väl vetat det redan, men nu tänkte jag erkänna ännu en sak. Har väl ganska många BK kvar att besöka innan jag har varit på alla, men då jag kommer till en för mig ny så kan jag bara inte låta bli att studera anslagstavlan. Brukar ge en ganska bra bild av ”stämningen” på klubben. Ordning och reda till ”vem är du som inte tog bort luddet ur torktumlaren” har setts. I somras då vi var på besök på en för oss ny klubb hittade jag nedanstående sittande på en vägg.

Tycker den är riktigt bra! Visst, inte kan man få saker att hända varje dag/stund. (Passivitetsträning sägs ju vara bra i vår värld 🙂 ) Men om vi alla hjälps åt med att få saker att hända så blir nog en bättre värld!

Imorgon blir det sök igen, hoppas jag. Skulle vilja få lite påfyllning av tillit till Acke, den delen fick sig en liten törn förra helgen. Både när det gäller hur man uppför sig i en sökbana och vad man gör då man hittar en figge. Smällar som en våt figge kan jag ta, men att inte skälla känns som ett större problem. Gillar ju i och för sig artiga hundar, men i söket så tycker jag att Acke kan lägga undan den sidan!

Ha det bäst

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s