Bra och dålig träning!


Så nu har man ”landat” igen. Igår var vi en sväng till klubben för att vara med på klubbens öppna träning. Verkar som den är uppskattad av oss medlemmar, tror vi var omkring 20 som tränade på planen och deltog i platsliggning med eller utan skott. Roligt att nästan varje gång se nya ansikten också. Våra grabbar verkade som om de var de som hade värst ”skallebank” efter söndagen. Dom kanske hittade bålskålen i ett obevakat ögenblick? Så resultatet av träningen var kanske inte i toppen igår!

Idag blev det dock riktigt bra trots en dålig början i samband med promenaden på rastslingan, helt plötsligt kom det en liten svart vindsnabb hund och kastade sig på Acke. Hann inte riktigt se vad som hände, men det verkade som om den insåg att då vi var tre stadiga Grå som på våra olika sätt visade vårt missnöje, så var det bättre att återvända till matte som ”hade missat öglan i kopplet” då hon skulle koppla upp den. Nåja, ingen skada skedd och ”en gång är ingen gång”, men vi hoppas att det inte blir en vana!
(Om matten läser så ber jag om ursäkt för att jag kallade den fina hunden för ”byracka” i ”stridens hetta”)

Träningen då? Jo, ovanstående var tydligen en bra uppladdning för att köra igenom appellydnad med de Grå. Acke klarade allt utom hoppet, Loke gick bra och fixade nog något som kunde gett 5 på framförgående, det tar sig om än långsamt! 🙂

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bra och dålig träning!

  1. peggy skriver:

    Grått och svart funkar dåligt alltså!? Tror inte Gaia tycker det som har en förkärlek till grå gossar med blött skägg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s