Bra kväll


Gissa var jag och De Grå hamnade ikväll? Blev en tur till BK för omväxlings skull. Har haft lite dåligt samvete för att inte ha hälsat/välkomnat deltagarna på valpkursen välkomna till klubben, men nu är det gjort. Bättre sent än aldrig!
Rastningsrundan klarade vi idag utan några som helst incidenter, det går ju alltid enklare då alla går åt samma håll! Sedan äntrade vi vår fina appellplan som låg alldeles tom och öde. Känns lyxigt att ha en hel plan för sig själv. Började med Loke och körde igenom appelllydnad igen, ingen belöning under momenten och det kändes bra. Inte 10 mässigt, men ändå bra! Är så kul att ”fota” med Loke då han är på humör, han går att styra genom att jag bara vrider på huvudet!
Efter Loke’s pass var det dags för Acke som hade legat och laddat. Gick bra idag också. Bäst av allt var nog att han gjorde ett appellhopp klockrent! Ett lite återfall av en yngre Acke inträffade i samband med apporteringen, han fick ”spunk” och tänkte dra med apporten i mun. Men till skillnad från något/några år sedan kom han på bättre tankar då husse använde några ord som husse’s svenskalärare inte hade i ordboken.

Resten av kvällen tillbringades framför tävlingsmail och Aldurs. Det drar ihop sig till tävling på BK igen!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bra kväll

 1. Helen & Leon skriver:

  Tummen upp! 🙂 Duktiga ni är!

 2. Anna skriver:

  Nu ligger ni också i hårdträning ser jag ;0)

 3. mona skriver:

  TRÄNA PÅ ! 🙂

 4. Åsa skriver:

  Hmmmm….. Jag fegar nog ur vad gäller RM:et, när jag ser hur duktiga & flitiga alla andra är 🙂 Mina ”monster” är totalt bortskämda, efter en sommar utan speciellt mycket träning, p g a en arbetande matte (vilket de inte är vana vid ”fniss”). Äh skämt åsido-clowneri är vi ju bra på, så det är klart att vi bjuder på oss själva! Ses i Karlskoga… Längtar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s