Lång helg och val


Det känns som om vi har haft en långhelg trots att det baa har varit en vanlig helg. Vi började i fredags med att ta med Kallevagnen till BK där det vara grillkväll och hundskoj. Jättetrevligt att kunna umgås lite under lite mer lättsamma former ibland. A och J som fixade tillhör mäniskor som ser till att saker händer! Efter en natt på BK i vagnen, Värmdöleden bullrar en del, så var det dags för sökträning. Loke hade en dålig dag utan fart så det var ganska segt. Acke hade fart och var duktigt även om han inte ansåg att badsäsongen var avslutad genom att självbelöna sig med 2 st! dopp i havet under söket. (Morr!) Efter lunch så fick C kampa lite med Loke och husse fick äran att kommendera C och hennes hund i några av elitmomenten.
Snabb parkering av Kallevagnen hemma i AckeLokeBo för att sedan gå tvärs över gatan till grannens 50-årsfest. det är inflation i ”gamla” gubbar här på gatan nu!
Idag passade vi på att lägga appellspår på de slagna åkrarna här. Utan att gå in på detaljer så gick det inte bra. Loke är till en viss del förlåten då en hare hoppade upp vid första vinkeln och tog liksom bort intresset från det spår vi ville han skulle gå. Acke gjorde i princip allt utom att spåra husse! Så för första gången så tog jag av honom från spåret och käkade upp korven själv!

Val: det har väl inte undgått någon att det snart är val. Funderar lite på vilket parti man skall rösta på? Alla partier verkar just nu bjuda över varandra när det gäller vilka grupper som skall få det bättre om man röstar på dem. Har någon hört om hundägare i dessa utfästelser! 🙂

Fast å andra sidan spelar det nog ingen roll, här i kommunen har man enligt uppgift ritat ett stort P (infartsparkering) över området där vår klubbstuga ligger i översiktsplanen! Undrans just om dom vet att vi finns?

Pa det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lång helg och val

  1. peggy skriver:

    Dax att tåga till kommunen och fråga kanske!?

  2. mona skriver:

    Hmm hoppas att korven var god och inte byxvarm 🙂 . Vad valet beträffar har jag inte heller hört något om VAH (vård av hund) , Hundbidrag eller valpdagar, vi kanske ska ringa in till Karlavagnen och fråga ! Behöver ni ny P-plats på klubben ? Vad bra att kommunen ställer upp med det och dessutom flyttar stugan ! 😉 För det måste väl vara så dom tänkt ?

  3. lisak skriver:

    Hehe, gillar Monas kommentar ovan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s