Olika dimensioner!


Oroa er inte, skall naturligtvis inte nedlåta mig till att blogga om rör-dimensioner, däck-dimensioner eller andra världsliga ting. Utan tanken med dessa dimensioner är mer tänkta att beskriva hur det var på månadstävlingen igår. Husse var i en dimension och Acke i en helt annan!
Började lite lätt under platsliggningen då Acke efter ca 2 minuter sätter sig upp och börjar klia sig, konstigt att det bara var han som hade loppor av alla 10 hundarna som låg samtidigt! Husse’s hjärta hördes denna gång till i allafalll Skurubron skulle jag tippa. Hade svårt med att hålla igen prathålet men när loppattacken var över så la han sig ned igen! Loke låg brevid Acke och skötte sig utmärkt under hela tiden!
Sedan när det var vår tur att äntra planen efter uppvärmning som kändes bra, kommer det här med olika dimensioner in, en helt annan hund fick jag med mig in på plan! Va inte med det minsta under linförighet och andra transporter. Fick två nollor, framförgående och hopp (naturligtvis), enda som gick riktigt bra var väl inkallning.
Om någon undrar så är faktiskt inte husse särskilt nervös då han går in på planen, iallafall inte för att vi skall prestera dåligt eller skämma ut oss eller något liknade, så jag tror inte att det är där skon klämmer. Men Acke kanske ogillar att behöva skämmas för sin husse 🙂

Loke och matte hade inte heller någon av sina bästa kvällar. 3 st nollor blev det. Inte bra att tjuvstarta när matte slänger ut apporten t.ex. Men mycket glad hund kom sedan in med apporten vilt tuggandes på densamma! Ger inte så höga poäng, men det är svårt att inte le åt det. Tänk bara att för 2 år sedan så var apporten bland det läskigaste som fanns för Loke!

Inte blev det bättre ikväll då vi skulle plocka kantarellerna som vi ”pratade” med förra veckan. Någon annan hade varit där och plockat våra svampar!
Tänk att det skall vara så svårt att skilja på vad som är ditt och mitt! 🙂
Får hyra in en skyddshund som bevakar dem nästa år!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Olika dimensioner!

  1. mona skriver:

    du kanske skulle bli lite nervös…så du skärper till dej 🙂 ! Då slipper Acke skämmas … 😉

  2. Annette skriver:

    Det är ju detta som är tjusningen med Bouvier…..dom gör vad dom vill under kontrollerade former…..kanske dags att lägga Acke på hatthyllan ett tag och låta han ha lite tråkigt? fast han accepterar säkert att få vara soffhund åxå…….ännu en tjusning med rasen……..hahaha Ha det bäst!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s