Har turen vänt?


Ikväll stod trevlig måndagsträning på tapeten igen. Började med Loke och platsliggning med skott. ”Steady as rock” kan väl den platsliggningen sammanfattas till, tror inte ens en gång att det ryckte i ett öra då skotten knallade! Acke fick ligga bunden vid läktaren och de såg ut att funka bra där också. Fick till några bra ”före” också med hjälp av mattis nytillverkade ”duttpinnar”. ”Duttpinnarna” är också bra till att träna hoppp med Acke, 3 bra hopp-sitt fick vi till med dom! Lyckades  också få igång Acke med lite kamp i skinnet också, han brukar mest dra lite för att han vet att jag vill, men idag var det lite mer ”jävlar anamma då han kampade. Efter lite mer träning var det dags för smarrig tårta, då den lillla söta Kringeling blev uppflyttad i helgen. Grattis säger vi!

Tur ja, hamnade på svenska spels sida förra veckan och tänkte att satsar man inte något så vinner man aldrig. Knåpade ihop ett litet system så där lite på känn och skickade in via internet. Tänk vad glad jag blev då jag öppnade email-lådan i gårkväll och hade fått ett grattis mail från Svenska Spel! 12 rätt och lite 11 och 10:or! Hoppas det håller i sig resten av veckan!
(Lite surt var det att hade jag satt in ett kryss istället för en 2:a i utgångsraden så hade nog De Grå kunnat få en coolare hundbil)

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Har turen vänt?

  1. Åsa skriver:

    Gratulerar till tipsvinsten 🙂 Du skriver så himla härligt i bloggen! Alltid lika roligt att läsa era bravader! Som vanligt är jag dålig på att träna mina 3… Har inte spårat med Dizzy sen i våras, och Diezel kommer jag knappt ihåg när det blev nå’t spår med… Har i alla fall försökt strukturera lite lydnadsträning ibland, med moment övning!!! Har en liten apa, som inte kan hopp/sitt på kommando, men hoppa högt över staket etc-det är hon världsmästare på (grrr). Apport är inte heller nå’t som finns i hennes vokabulär-men kampa & flisa pinnar, det kan hon!!!!!!! Liten söt skitunge kan hon oxå va’,hahaha! Jaja, i vilket fall så ser jag fram mot helgen! Kram

  2. mona skriver:

    Var och röstade i går , letade febrilt efter ”hundpartiet” ! Det måste vara något lokalt hos 08 orna ! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s