Träning ger resultat!


Helgen har tillbringats i Karlskoga/Degerfors för trevliga aktiviteter i Bouvierklubbens regi. Vi for ned i fredags och inkvareterade oss på ett av de bättre hotellen i omgivningen, Casa Jatko, där både två och fyrbenta trivs!
I går lördag var det dags för MT och extriörbeskrivning av Loke. Tror nog att det vara ett av de våtaste MT som har skådats i norra Europa. Det bara vräkte ned fram till att det var dags för Loke då faktiskt solen började titta fram! Den grabben kan han!
Loke stod ut med hantering och fixade den där figgen som ansluter till gruppen utan problem, vi hade lite negativa tankar kring dessa moment. Kampmomenten gick riktigt bra och här visar det sig att träning kan ge resultat! Vi började med kampstock sent i våras. T.o.m. på 40m kampen stack han som en ”flygande köttbulle”, resten av momenten uppförde han sig nog som vi hade tänktom figurraden var riktigt, riktigt läskig! Mycket skall på dom läskiga gubbarna och lockande av husse innan han tog sig igenom denna. Men tillslut så fick han 333 poäng och godkänd! Innan MT hade vi också exeriörbeskrivit honom och där var han också godkänd så om inte om hade varit så hade han numera hetat Korad framför kennelnamn och Loke. Men nu så sätter ju en HD-röntgen stopp för det. Men det är ju samma hund ändå!

MT Karlskoga

Vi passade även på att exteriörbeskriva Acke och tro det om ni vill, han blev också godkänd som en Bouvier!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Träning ger resultat!

  1. peggy skriver:

    Härligt! Men varför står inget om Ackes fina prestation!!!????
    Grattis till Acke! Hurra!

  2. mona skriver:

    Brain and Beauty ! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s