En vecka….. , flugornas herre


En vecka har gått sedan senaste uppdateringen. Svårt att hålla en blogg levande då man inte är på hemmaplan. Husse hann knappt lägga ned huvudet på kudden innan Snooze ringde på söndagmorgon/natt ( 4.00). Sedan väntade 4 dagar i Hamburg där husse förväntades att trevligt och välklädd ta emot besökare i företagets monter på en mässa.

Mattis har tränat intensivt under veckan för morgondagens debut i officiell appelltävling med Loke. En del bra dagar och några sämre. En del kommandon fungerar, medan andra verkar vara som om hon pratade Urdu med Loke, han förstår m.a.o. ingenting!

Idag var AckeLokeBo ockuperat av större delen av styrelsen för Bouvierklubben så vi grå här smet iväg för sökträning på BK. 6 1/2 hund med förare som var sugna på att hitta figgar i skogen. (den 1/2 var en nybörjare som ville prova) Loke överraskade genom att ha för honom bra tempo och drag ut i skogen, höll i känslan genom att jogga tillbaka till stigen och det kändes som det fungerade genom alla 6 skicken. Acke kändes minst lika laddad som förra lördagen och gjorde inte husse besviken, förutom vid en figge där han hittade en synneligen intressant rotvälta att lukta på istället för att skalla! Annars var det ”fullt ös, medvetslös”!

Flugornas herre då? Jo det är Acke, han knäppte en synnerligen iriterande en här hemma i eftermiddag. Hungrig var han också, Acke alltså, han åt upp den också! Får nog ge honom fler kulor!

Håll tummarna för mattis o Loke imorgon!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En vecka….. , flugornas herre

  1. mona skriver:

    Självklart håller vi tummar och tassar !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s