Bergshund


Många hundar som man följer på bloggar ute i internetvärlden brukar ju bli supertaggade då träningsgrejorna kommer fram som t.ex. ryggsäcken eller liknande. På bilden ovan ser ni Acke i motsvarande situation inför sökträning i lördags. Tycker ni att han ser taggade ut?
Nåväl, ni skulle sett honom då han till slut fick komma ur bilen som en av de sista hundarna på sökbanan! Inte särskilt cool utan snarare som en fulltankad Ferrari stående på startlinjen inför ett Formel 1 lopp! Oj, vad det gick i skogen! När jag kom till ”k” i kommandot ”sök” var han redan 10-15 meter ut från stigen! Loke med mattis hade också hyfsat fart, fast kanske mer åt äldre Volvo i rallytävling om jämförelser med bilar skall fortsätta.

Ikväl var vi återigen och tränade på BK. Känns lite som om agnarna börjar skjiljas från vetet nu. Inte så många som verkar sugna på att träna i elbelysning och kring 0 grader! Husse’s hund var på humör och kändes riktigt kul att träna med. Trodde ett tag att Acke vara sjuk under platsliggningen, han låg så snyggt med hakan i backen! 🙂 Roligt att det fungerade på exakt samma plats där vi hade lite incident i samband med platsligg härom veckan!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s