Här är chockbilden …..


Fredagkväll, alla tre Grå har precis varit på lugn och skön kvällspromenad runt omgivningarna här runt AckeLokeBo. Väl uppe på tomten har Acke lite energi kvar och är allmänt busig. Husse inte sen att bjuda upp och lite bus som innebär bita i arm vidtar. Acke kan numera behärska sig och det är riktigt roligt. Loke sitter vid sidan och tittar förvånat på. Så när Acke och jag hade busat klart frågade jag Loke om han också var busig?
Jodå, Loke kunde nog tänka sig att busa med husse också. 2 ggr i armen, men den tredje gången så hade han tydligen kommit längre i utbildningsplanen än var husse trodde vi var!

En klockren stöt som träffade vi sidan av ögat! Husse såg stjärnor och månar likt Kalle Anka eller annan tecknad seriefigur då dom får något i huvudet. Loke satt nedanför och undrade vad som hade hänt och fick en godis då husse hade kvicknat till. Bilden nedan visar hur husse ser ut idag på eftermiddagen. Kan bli en intressant följetong under veckan att följa.


(Inläggsrubriken kunde jag inte låta bli att sno från http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.2221496/chockbilden-pa-lill-babs-efter-laskiga-olyckan fast likheten slutar väl med det blå ögat 🙂 )

Veckan som varit har mest inneburit att försöka ”överleva” det eviga mörkret som har innefunnit sig. Lite träning, men blöta planer och lera är inte det som inspirerar mest.

Dock gav gårdagens sökträning husse en liten endorfin/adrenalin kick! Acke skötte sig alldeles utmärkt under alla slag. Vi har börjat göra det lite svårare för honom såtillvida att han inte får godis av figuranten förrän han sitter vid mig (och tyst). Tills igår var husse tvungen att ryta i med ett (eller två) HIT innan en grå Bouvier satt snyggt vid sidan och väntade på ett BRA. Igår från andra figgen så sökte hunden faktiskt upp mig då jag kom ut till figgen! Planen fungerar!

Loke kunde faktiskt också söka igår, dock inte samma fart som Acke. Loke har också lite svårt att skälla på C, inte så att han inte vågar, men tycker tydligen att C är en riktig läckerbit och vill hemskt gärna pussa istället! 😉 Kanske inte så bra med tanke på bilden ovan.

Nu är det bara 30 dagar kvar tills det vänder!

Ha det bäst där ute i mörkret!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Här är chockbilden …..

 1. Lisa skriver:

  Vilken jäkla smäll!
  Snygg ögonskugga Loke bjöd husse på 😉

 2. peggy skriver:

  Ah, du ljuger! Du hade väl smuttat massa fin Wiskey och ramlade på ögat! :-))

 3. mona 2 skriver:

  Jag fick en liknande ”blåklocka” (säkert lite värre) när Ippsie var lite yngre. Svaret till mina jobbarkompisar var ..ja ni ska se hur maken ser ut då ” 🙂

 4. Åsa skriver:

  🙂 Nice eye…

 5. Farmor o farfar skriver:

  Stackars, stackars och mamma som inte var där och blåste!

 6. Anna skriver:

  Vad blev det för hjältehistoria på jobbet nu då?;)

 7. Anna skriver:

  Hehehe =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s