Vi syns till våren ….


hoppas jag! Skall det fortsatta att snöa i den här omfattningen kommer vi nog att bli insnöade här på ön snart. Hur vara det Pippi sa? Utan pengar och snus ….. Det har toksnöat sedan i onsdags och snöskotten har gått varm. Tidigare vintrar, förutom den förra, har det räckt med att skotta ihop snön i små högar. Redan nu har vi varit tvungna att se till att få ut den från den inhägnade delen av tomten för att ha några öppna ytor.

Träningen ligger av naturliga skäl på absolut mininivå, ett tappert gäng var vi dock som körde lite snösök igår. Bägge De Grå vara lite distraherade av snön men på det hela taget fungerade det.

Funderar på om man kan hitta på något bra sätt att få ihop till skidspår här på åkrarna, många tankar, men hittills väldigt lite verkstad. Får se vad som är minst jobbigt att få till!

Om någon undrar varför vi drabbades av detta snöoväder, så har vi nog en viss skuld. Vi tittade p en snöslunga på Coop förra helgen, men sa att det kan nog inte bli lika jävligt som förra vintern! Skulle nog köpt den och inte en snöflinga hade synts!

Kvällen tillbringades på BK, om möjligt ett ännu mindre och mera tappert gäng. 50% Bouvier som tränade på den plogade parkeringen sä länge husses fingra kunde pilla upp en eller annan Frolic ur fickan. Någon borde uppfinna en Frolicupptagare som fungerar även då det är en massa minusgrader, för mina fingrar fungerar inte många minuter.

/Ha det bäst! Bara 22 dagar kvar nu!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi syns till våren ….

  1. peggy skriver:

    Har just nu sjuka hundar men kommer åter snart till de tappras skara.
    Vi har köpt snöslunga, det har snöat här med så din tanke är nog fel :-))

  2. Anna skriver:

    Men herregud…att du vågar berätta att ni tittade på en snöslunga medan de fanns att köpa utan att skrida till verket…*morr* 😉

    Ha det bra – håller tummarna för lite mer ”lagom” skottning framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s