Vi överlevde julen …..


Julen skall ju vara så där lugn, stilla och idyllisk, och visst blev den det då det väl blev julafton. Men tiden fram tills dess kändes allt annat än lugn. Den 23:e var vi någon form av ”stand-in” för jultomten och flyttade julklappar över halva Stockholm kändes det som. Det är nog tur att släkten inte är större, för då hade vi nog inte varit klara ännu! Belöningen för allt detta slit blev ändå att vi fick besöka ”hon som kom med ljuset” den 20:e. Nyss hemkommen från BB såg hon ut enligt nedan, gissa om farmor och farfar har tagit henne till sitt hjärta redan!

Världens sötaste Moa!

Idag var vi tillbaka i normala gängor igen, om än lite mer laddade med julmat i kroppen som var tvungen att jobbas bort. Vi körde sök med gänget i skogen bakom klubben. Jobbigt för både hundar och förare att pulsa i snön!


Nu väntar en veckas ledighet för husse, som hoppas att han skall hitta igen skidorna så vi kan prova på lite drag under dessa dagar!

Ha det bäst!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vi överlevde julen …..

  1. peggy skriver:

    Helt fantastisk liten Moa!

  2. mona 2 skriver:

    Så fin hon är ! (ja mona 1 också) 😉

  3. Anna skriver:

    JÄttefin Moa – och lika mycket hår som Gry =)

    Blir avis på att ni tränat hund på Juldagen. Här ligger ju all träning nere men vi hoppas på lite tjh-träning de två första helgerna i Januari.

    Önskar er God fortsättning!

Lämna en kommentar