De fem musketörerna!


Jo, jag vet det skall var tre, men i vår moderna värld så är vi öppna och inte särskilt låsta i gamla rutiner. Idag vara det dags för årets första sökträning. På utsatt tid 10:00 verkade det lite tunt med intresserade men efter lite SMS om inplogade bilar och dylikt så blev vi 4 tvåbenta och 5 fyrfotade som trotsade det seanaste påhittet från Kung Bore. Den enda fördelen med snön är att det inte är särskilt svårt att hitta legor, det är ju liksom bara att lägga sig ned varsomhelst så är man borta! Dock så är vi ju bara en träningsgrupp och inte färdiga sökhundar så risken är att man blir kvar i skogen om man provar detta för mycket.

Först ut idag vara Doris som fick det otacksamma jobbet att springa i orörd snö. Nästa hund var Jago för att sedan fick följas av Acke som var toppenladdad. Kanske lite väl övertänd, men på det stora hela OK. Loke hade inte riktigt rätt fokus idag, det verkade som om snön var smaksatt med något väldigt gott för mycket av den varan skulle ätas. Som avslutning fick vår minsta hund, Dina springa.

Eftersom hundarna hade varit så duktiga så kunde vi inte låta bli att belöna oss på Kaveln enligt nedan! God smörgås och chocklad med vispgrädde! (Jag lovar, jag sprang jättemycket i skogen 🙂 )

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till De fem musketörerna!

  1. mona 2 skriver:

    Ni hade gjort er förtjänta av det goda !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s