Oxveckor


Usch ja, nu efter helgerna väntar det en massa veckor utan någon direkt ledighet, bara att jobba på 5 dagar och försöka återhämta sig under helgen. Vi ser visserligen fram emot ett litet ”break” i början på februari då husse o mattis skall åka lååååångt norrut i samband med att mattis skall fira födelsedag. (Många år blir det) Livet här i AckeLokeBo rullar annars på i sakta lunk med promenader och lite träning. Försöker få lite fart på Acke genom att få igång kamp med honom. denna var vi tvungna att mer eller mindre ta bort då han var yngre då han inte riktigt kunde kontroller vad han skulle bita i. Det räckte liksom inte att bita i det som hölls fram som kampleksak så armar eller ben dög lika bra för Acke! Ja, ni kan ju tänka er själva hur det slutade.
Sökträningen på lördagar fortsätter trots all snö i terrängen, det är tur att vi har stora hundar som kan ta sig fram även om det är mycket snö. kan bara tänka mig hur det skulle gå för en ”vavva” som försöker springa i snön. Ser framför mig hur det liksom bara bli en djupare grop vartefter benen går 🙂
Nu i veckan skall vi prova att träna i ett närbeläget ridhus. Skall bli spännade att se hur de Grå tycker det är!
Vårt barnbarn Moa är en försigkommen tjej, hon berättade för sin pappa i veckan att hon ville se hur farmor o farfar bodde så i lördags var det dags för det första besöket. Svansarna på De Grå gick som turbopropproppellrar när den stora bilbarnstolen med Moa kom in genom dörren och de ville gärna undersöka det lilla knytet!

Ha det nu bäst där ute!
För er läsare med Bouvier är det nu bara 20 veckor kvar till det är dags för Bouvierläger! Ni kommer väl?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Oxveckor

  1. Farmor o farfar skriver:

    Trodde nästan ni snöat in. Grabbarna sköter sig med den nya flockmedlemmen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s