Vi antar utmaningen! A som i Acke!


En av våra Bouvierkamrater startade en fotoutmaning på sin blogg http://bouvier.doggyblogg.se/ där man skall fota ett hundrelaterat motiv för varje bokstav i alfabetet. Är i normalfallet inte mycket för dessa utmaningar och andra grejor som kedjemail och liknande men det här verkar ju skoj!
Speciellt som det verkar ganska enkelt, första bokstaven i alfabetet!

A som i Acke!
Mycket mer hundrelaterat kan det nog inte bli! Hur livet hade blivit om inte Acke hade stormat in i vårt liv för snart sex år sedan är svårt att säga, men jag är säker på att många saker vi har upplevt under de här året hade jag inte fått uppleva! Man kanske hade suttit i en trevlig bungalow på vid en sandstrand i Thailand och sippat på en kall papaplydrink dit vi for på tröstresa efter att vi var tvungna att ta bort vår första hund Ragge, som också var en Bouvier. Vi kom hem bara ett par dagar innan tsunamin drabbade området där vi hade varit. Men det gick bara ett par månader innan husse tyckte att livet här i dåvarande RaggeBo, numera AckeLokeBo, blev ganska trist utan någon kompis de dagar och nätter som mattis var och jobbade.

Så istället sitter man här i mysdress efter en blåsig, halkig och mörk kvällspromenad och pillar på en hundblogg en fredagskväll!
Men samtidigt har vi ju fått uppleva roliga saker, träffat och lärt känna en massa trevliga andra hundägare! Nu börjar vi fundera på B!

Tror inte att (B)årsmöte fungerar, men det är det som gäller imorgon. Bouvierklubbens årsmöte i Örebro, hoppas att många medlemmar dyker upp och visar sitt intresse för klubben och dess verksamhet!

”Be careful out there”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi antar utmaningen! A som i Acke!

  1. Barbro skriver:

    Du har ju redan kläckt det! Bouvierklubbens årsmöte, det börjar ju på B.
    Hälsa alla imorgon (om du/någon läser det här innan)
    Hälsar Barbro (börjar också på B, ha ha)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s