C som i ……..


Vi hade ju en stund på oss igår att fundera på vad vi skulle hitta på till bokstaven C i alfabetet. Kändes lite svårt till och början med, men så helt plötsligt slog det mattis vad som var självklart! C som i Clown! Clowneri är ju det som Acke många gånger har utsatt sin husse (och matte) för i samband med många hundaktiviteter. Många av dessa har vi ju trängt undan, rentav glömt. Men ett fåtal finns kvar på näthinnan och även förevigade till eftervärlden! För att delge en av dessa så är jag självsvådligt tvungen att ändra reglerna lite och även tillåta video i denna utmaning. (Hoppas det går bra A!)

Nedanstående är filmat i samband med en sk. avslutningstävling vid en kurs som Acke och husse gick på hemma-BK. Husse och Acke skulle visa upp vad vi hade lärt oss. Husse var laddad och Acke också! Tyvärr tog han fram fel kursplan denna dag! Håll till godo!

(Tyvärr ville WordPress ha 60$ för att tillåta uppladdning av video på bloggen och det är ganska mycket hundmat, så vill ni se hela så hittar ni hela videon nedan:
http://www.bouvieracke.se/index-filer/Video/Ackesnubbel.wmv )

Hursomhelst den svarta hårbollen framför den fallande kroppen är Acke som mitt under linförighetens språngmarsch får för sig att rulla framför husses fötter. En riktig Clown!

”Be careful out there”

Det här inlägget postades i Alfabetsutmaning, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till C som i ……..

 1. Anna skriver:

  Men Christer du var ju med på Skärgårdscupen när jag och Isak skulle göra debut i lydnadsklass två och skrapade ihop 70 poäng;) DET är clown det 😉

 2. Annika skriver:

  Jag tycker att ni skulle ha extra stilpoäng för hund rullar över husse… Men vad är det man säger det är inte å vinna det är bara kul å få vara med…
  Kram från Knas

 3. peggy skriver:

  Underbara roliga Clownen Acke 🙂 minns det väl och alla skratt som blev! tack och lov skrattade husse lika mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s