G som i gömsleSå här kan det se ut en lördag för oss i sökgänget. In under granen och ta med leksaker och korv som belöning till hunden som skall leta reda på en. Sedan brukar det vara ett lände med alla granbarr som faller ned i nacken och innanför tröjan. Husse har personligen blivit utdragen genom denna granen av urstark schäfer som gärna ville ha sin kampleksak.
Dagens sök gick galant för De Grå. Med Loke körde vi vidare med ”poppar” utrustade med kampleksaker. Verkar som det triggar honom ordentligt med god fart ut i skogen. Acke saknar ju sällan fart i sökskogen och idag var inte något undantag, full fart var det som gällde! 
7 skick blev det totalt för Acke med gott resultat på 6. Det enda som inte blev riktigt bra var istället väldigt charmigt. Figgen befann nedanför 2 st branter. Acke stannar vid den första där han ser delar av figuranten, smart/lat som han är stannar han där och skäller istället för att fortsätta nedför branterna. Kunde inte annat skratta åt honom och gå ut tillsammans med honom och se till att han fick belöning!
Som avslutning efter 12 hundar hade ett annat träningsgäng dukat upp med smarrigt bröd och pålägg samt kaffe i klubbstugan! Satt som en smäck! Stort tack!

”Be careful out there”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till G som i gömsle

  1. peggy skriver:

    eller G som i Gott med macka och fika efter träning!
    Varsågoda, det var dags att bjuda igen!
    Tillslut orkade vi inte vänta på er längre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s