H som i hemma.


Konstaterar att det är svårt att håla jämn takt med någon som är hemma och föräldraledig i denna bloggutmaning!
Hemma är det som gäller för våra hundar om dom fick bestämma, fick Acke bestäma så skulle han nog sitta ”under sin korkek” och spana ut över nejderna här i AckeLokeBo. Det är ju inte så att dom på något sätt vägrar att följa med ut på en prommis, men då gäller det att husse eller matte har rätt kläder på sig, om man likt Fantomen tar på sig lite mer civila kläder som t.ex. jeans och vanlig jacka,(Vardagskläder för ej hundmäniskor) så brukar Acke inte ens lyfta på huvudet då man skramlar med koppel och halsband. På andra bloggar kan man läsa om hundar som blir alldeles tossiga då träningskläder eller ryggsäck kommer fram. Något sådant sker aldrig här hemma! Istället brukar man få gå in i sovrummet och hänga på Acke halsbandet och mer eller mindre släpa ned Acke till bilen. När han sedan efter färden landar på t.ex. BK så är det en helt annan Acke som kommer ut. Framtassarna hinner inte mer än ner i backen så gör Acke det han är bäst på, skäller, mycket och länge samtidigt som svansen går som en propeller!

Som en lite illustration till ovanstående text bjuder vi nedan på hur det såg ut i soffan nu i lördags strxt inna det var dags och åka till sökträningen.

Idag var mattis och tränade i ridhuset med de Grå och några andra trevliga träningskamrater. Bägge grabbarna skötte sig bra enligt de rapporter som har nått ”kontorsråttan” som jobbade ihop till hundmaten.

”Be careful out there”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s