I som i inomhus


Börjar snart likna en inredningsblogg det här, hemma och inomhus. Hursomhelst så är det ju med rådande klimat mycket trevligt att kunna krypa in i ett ridhus för att kunna träna lite lydnad med De Grå. Att det sedan bara ligger ungefär 15 minuters bilfärd från AckeLokeBo gör det inte sämre. Idag var det återigen dags för en omgång träning. Husse fick äran att träna med Loke och mattis tränade med Acke. När husse tillslut hade övertygat Loke om att vi skulle träna istället för att ”äta upp” andra hanar i samma ridhus, så var kvällen en fröjd. Till Acke gick det väl åt ett par kilo köttbullar för att han skulle undvika de ”delikatesser” på marken i ridhuset. Eller så är det en protest mot hans påtvingade diet efter senaste viktkontrollen!

Undrans just om man inte skulle börja jobba för att kommunen skall börja bygga på en hall för oss hundägare där vi kan träna bruksmomenten också? Man skullu ju kunna börja med en liten hall med en sökskog inuti som sedan kan byggas ut för spårmomenten också!

För övrigt önskar vi väl alla att snön skall försvinna, men samtidigt så har nuvarande årstid också några plus. Skaren som numera bär både två och fyrfota gör att våra promenader här i området nu blir lite mer omväxlande. Härligt att slippa gå de numera upptrampade stigaran som har nötts sedan i slutet på november. Att sedan Acke tycker den river skönt i pälsen är ju en annan sak.

”Be careful out there”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till I som i inomhus

  1. mona 2 skriver:

    Allt är väl möjligt ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s