J som i jackpot!


Nej då, inga stora vinster på något tips, trav eller lotter eller liknande. Inte heller några resultat i samband med tävling eller utställning med hundarna. Utan helt enkelt en Jackpotdag! Husse skulle bara gå ut en sväng med De grå efter frukost, hade inga direkta planer eller liknande, men då vi kände på skaren på åkrarna här växte en plan fram. Loke har ju aldrig gjort en ”walk about”, sånt som en man måste göra innan han blir man. Sagt och gjort, promenaden gick ut över åkrarna här kring Säby och vidare ned mot Evlinge Gård, nosarna på De Grå hade mycket att göra med alla spår som fanns i snön, husses nos pekade mot solen och allt var helt enkelt toppen. Efter en halvtimme var det hög tid att skala av ett lager kläder för att inte förgås i ”hettan” och kavla upp tröjärmarna. Träffade jaktvårdaren i ett område (Evlinge) med sina hundar och stod och snackade en stund, fick beröm för trevliga hundar. Forstatte sedan upp till Kvarnsjön och träffade en fiskare  och stod och pratade med honom lite kring fisken i sjön och den saknade fiskljusen. Fick återigen beröm för fina och trevliga hundar!
Vid hemkomsten efter en två timmarspromenad så intogs det enda som saknades på vår ”walk about”, fika till alla tre. Sedan hade Acke återinvigning av sin favoritlega som har tinat fram.
En helt vanlig söndag, men den här kändes alldeles speciell, nästan som den dagen livet började igen efter en lång vinter!

” Be careful out there”

(Om nu bara DIF piskar till Luleå så blir den ju en helt alldeles underbar dag!)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till J som i jackpot!

  1. mona 2 skriver:

    Låter som en UNDERBAR dag , och visst är det jackpot !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s