L som Light


Varför är det så ont om Q är ju en barnbok av Hans Alfredsson. Under veckan som gått har det känts lika dant med bokstaven L i alfabetet. L som i Loke kändes ju lite för enkelt!
Men nu i helgen så föll det mesta på sin plats. Acke var ju och vägde sig i samband med födelsedagsvaccinering, alltid praktiskt att göra i samband med födelsedag så glömmer man inte bort det. Vågen var enligt Acke synnerligen okalibrerad och visade att han hade gått upp omkring 4 kg nu under vintern trots att snöpulsning rimligtvis borde vara mer energikrävande än att promenera på barmark. Att sätta Acke på någon sån där bantningsmetod som finns i veckotidningarna, som husse förövrigt bara läser hos frissan, var ju inte att tänka på. Tänk själva, sätta den stackarn på morots och salladsdiet, det skulle i och för sig funka rent viktmässigt då han inte alls äter grönsaker. Istället införskaffades Light foder till Acke som faktiskt funkade, efter 3 veckor tillsammans med längre promenader så hade han gått ned nästan 2 av överskottskilona.

 Nu kommer vi till själva slutklämmen, på bilden ovanför så ser ni en varje sort foder som vi ger De Grå. Vilken är Light-foder?

Störtenkelt! Det är den till vänster, tillverkaren har b orrat ut mitten på fodret och på så sätt blir den Light, eller? 🙂

Veckan sedan senate blogginlägg har flutit på som vilken vecka som helst i mängden. Ett par tre träningstillfällen i ridhuset samt sökträning i lördags. Mattis studerar tävlingskalendern och försöker pussla ihop appelltävlingar med sitt jobbschema , vi får se om hon lyckas. Idag provade hon om Loke kom ihåg hur man gjorde då man spårade och receptorerna i nosen på Loke verkade ha inte ha lidit någon större skada av den långa vintern.

”Be careful out there”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till L som Light

  1. Peggy skriver:

    Light också som i ljus, lngre ljus på dagarna,helt underbart

  2. Åsa skriver:

    TJA’ 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s