N som i nya intryck


Livet gåt vidare här i AckeLokeBo, det känns som om våren nu slutligen har tagit ett riktigt skamgrepp på Kung Bore och förvandlat snön till plast-plask överallt. Ikväll innan dagens möte på BK luktade det faktiskt skog då vi var ute på kvällsrundan i sköna plusgrader. Acke hade svårigheter att hitta snö för sin numera dagliga hygienrutin som innebär att alla delar av kroppen skall gnidas mot snön. Det är en renlig kille det!

Nya intryck var det! Likt Fantomen länmade idag mattis de stora skogarna här där AckeLokeBo ligger för en utflykt till de norra territoriet av den stora stan, för att hälsa på vårt barnbarn Moa med pappaledig son. Efter upptankning av Moa gick de sedan ut på en längre promenad i stadsdelen. De Grå hade mycket att titta på som inte finns här ute. Tunnelbana, cycklister, små ”wiff-wiff” i rullkoppel, barnvagnar, massor med folk och bilar samt änder vid badplatsen som var målet för promenaden. Sen skall vi inte tala om alla ”pee-mail” som skulle läsas mer eller mindre i detalj. De Grå rapporterades även att inte ha dragit i kopplet en enda gång och sonen framförde att han tyckte det var dåligt tempo på promenaden!

I måndags var det säsongspremiär för mattis och Loke då dom var med på klubbens månadstävling. Inga många poäng blev det! Loke såg mest ut som ett UFO som var i en anna galax och allt det som har fungerat bra i ridhuset under träning befanns sig i en tredje galax. Nytt försök på klubben i tisdags utan kommendering och allt fanns på plats igen, hmmmmmm! Hoppas det funkar bättre på söndag då det är ”skarpt läge”

”Be careful out there”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till N som i nya intryck

  1. Laura skriver:

    Låter som vissa andra behöver träna mer under kommendering också! Skönt att höra. Tippsar även om att öva på intagandet av tävlingsbanan, om ni inte redan grejar med sådant. Det visade sig göra ett under för vårt LF senaste träningen…

    Heja ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s