P som i pys…


Här gäller det att ligga i om man inte skall hamna alltför långt efter ”uppfinaren” till den här alfabetsbloggningen. Får väl ta ut svängarna lite oför att få det hundrelaterat också! 🙂

Mattis och Loke tackar jättemycket för alla grattis här på bloggen, vår gästbok, och lite andra ställen. Vi firade tillsammans med lite bubbel i tisdagskväll, mattis o husse alltså. Loke och Acke fick varsitt öra att gnaga på!

Pys var det. Ikväll då De Grå och husse kom tillbaka AckeLokeBo efter en skön kvällspromenad med sol, lagom värme och fågelkvitter så var husse på ett riktigt bra humör. Dels på grund av väder och att De Grå hade skött sig = inga rådjur kunde skönjas, men det förbyttes snabbt till stort vemod och olust då en snabb blick på ”Porschen”, reservhundbilen,  stod och lutade sig tungt på höger bakdäck. Lågprofildäck måste man ju ha på en ”Porsche” men här såg det mer ut som ”tre varv eltejp”. så istället för planerade kvällsaktiviter fick husse snabbt ikläda sig rollen som däcksmekaniker och byta däck. Däcket som sattes på i lördags! Orsaken till det flata däcket kan ses på nedanstående bild!

Känns som att vi är inne i sån där dålig period nu, tvättmaskinen gick i förtidspension i veckan och en ny måste införskaffas. Känns jättekul!

”Be careful out there”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s