R som i Rabiata


 

 

Får vi presenter husmusen här hemma! Lyckades fånga den på bild igår eftermiddag då den skulle imundiga sin kvällsvard under fågelbordet. Vi med två ben tycker den är riktigt söt, men våra familjemedlemmar med 4 ben blir helt rabiata då den visar sig och dom ser den! Lika illa är då någon av traktens ekorrar är på besök, enda sättet att få något sånär lugn här i AckeLokeBo brukar vara att träna på kommandot ”Nu går vi in”.

Hade först tänkt att lägga upp en bild på en sovandes Loke med rubriken Rekreation. Det har nämligen blivit temat på den här veckan för De Grå. Ingen träning så långt ögat har skådat av både det ena och andra skälet.
Mattis bjöd på upplyttningspaj på BK som traditionerna bjuder, har man Bouvier kan man väl få vara lite annorlunda och bjuda på paj istället för tårta? För att inte tårtan/pajen skulle bli gammal och bortglömd fick husse leverera den, då mattis jobbar de närmaste 3 måndagarna framöver.
Söket i lördags blev det väldigt lite av då det bara var husse och M som fanns på plats för sökträning, det hade blivit alldeles för mycket träning av tomskick med så få. Istället passade jag på att skura golvet i klubbstugan, konstigt vad skitigt det kan bli! Vi tog sedan en promenad på det så kallade Båtklubbsberget där tre vårtecken kunde bockas av!

Lördagen avslutades sedan med ett besök av farmor o farfars favorit Moa!

”Be careful out there”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till R som i Rabiata

  1. mona 2 skriver:

    Låter väl som en bra vecka i alla fall , förutom det där med golven . 🙂

  2. Annette skriver:

    Ursäkta men vad är det tredje vårtecknet??? en hundskit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s