T som i temperatur


På bilden oven ser ni temperaturen här i AckeLokeBo straxt innan middagen idag. Inget som kanske sticker ut en sån strålande dag som denna, det har säkert varit högre på flera ställen runt om i Svedala. Men för de De Grå börjar det nu kännas kämpigt då temperaturen går upp över 20 grader. En fördel är väl att tempot på promenaderna sjunker en aning och de inbyggda målsökande systemen hos De Grå inte är lika kalibrerade som annars efter vilt. I brist på andra svala ställen börjar nu utrymmet under vårt trädäck besökas allt oftare. Med facit i hand så var det nog en attans tur att mattis o Loke fixade då dom gjorde det, de hade även anmält sig till tävling idag på Tyresö BK och frågan är hur det hade gått med dagens värme och Loke? Värmdö BK var ändå representerade på denna tävling med finaste Gaia och matte P, dom fixade såklart uppflyttningen och i nog med det, dom vann hela tävlingen! Dom är duktiga dom! Stort grattis från oss i AckeLokeBo.

Som en liten bonus så hade kommer här en liten nödbloggning på bokstaven T också,

T som i (s)Tampat jordgolv!
Jo, det börjar det likna här hemma nu igen. Eftersom vi hade finbesök på långfredagen så åkte vår snabeldrake fram inför besöket och även skurmoppen, så golven var rena och fina inför besöket. Till vår stora ”förvåning” var i förmiddags golven tillbaka till något som närmast liknar golvet i en stenåldershydda. Den här gången räddade mattis oss med sopborsten, men det var nog inte långt bort att det hade behövts en skyffel för att åter skönja ytskiktet på våra golv!

Frågan är om det inte vore skönt med lite snö igen!? 🙂

”Be careful out there!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till T som i temperatur

  1. peggy skriver:

    Ja, nog var det varmt och dammade på spåren, puh! Inga trädäck där inte men det fanns vid sidan av lydnadsplanen om nu Lokemannen ska tävla där i värme och strålande sol -:)

  2. mona 2 skriver:

    Snö ? Solsting !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s