U som i utmärkt diet!


På bilden ovan sitter Acke framför de ”magiska skåpet” där dyrbarheter såsom husses flytande varor förvaras. Nej, ni behöver inte oroa er, det är ingen fyllehund, i skåpet förvaras också de åtråvärda grisöron som man kan få som fredagsmys eller om man har varit duktig!
Enligt honom själv har nu Acke varit jätteduktig! Vad har han då gjort? Tränat med husse och gjort alla moment 10 mässigt? Låtit bli att jaga ekorren utanför? Torkat tassarna innan han har gått in i huset? Nej, en mycket enklare anledning är orsaken till den trånande blicken mot skåpet och ”skatterna”.

Mattis ringde idag och beställde tid hos veterinären åt Loke och i samband med detta besök så vidtog den obligatoriska vägningen. Acke först ut och vågen stannade på 44 kg vilket skulle innebära att han är tillbaka på förra sommarens vikt. ”Ackemetoden”* verkar fungera! Det enda som grumlar detta lite är att Loke stannade på 46 kg? Loke och Acke har i och för sig fått samma foder så kanske fungerar det med lightfoder? En annan anledning skulle kunna vara att vågen inte visar riktigt rätt då de idag var hos en annan veterinär. Men enligt uppgift skall vågen visa rätt.

Loke skötte sig exemplariskt hos veterinären som hade i uppgift att titta på hans ena öga där vi har kunnat se en vit fläck. Fläcken är antagligen en skada på hornhinnan och har faktiskt minskat sedan förra veckan så vi hoppas att den skall fortsätta att göra så. Synen skall det inte vara något fel på i alla fall!

”Be careful out there”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till U som i utmärkt diet!

  1. mona 2 skriver:

    Loke har väl smygätit ! 😉 Klart att Acke ska få ett grisöra !

  2. Marre skriver:

    Oj… 44 är vad en suuuperslimmad Gisela väger.. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s