VIP tävling och förberedelser


Imorgonbitti är det dags för Acke’s och min VIP tävling på Enköpings BK. Vi är det enda ekipaget som ställer upp i appellsök. Toppenklubb som ändå genomför tävlingen! Vi får hoppas att det går bra. Förberedelserna inför tävlingen har inte varit riktigt optimala med träning etc. skulle vilja ha haft tid att träna mer lydnad, men allvarligare saker har tagit tid och fokus och förhindrat detta. Men för att hinna ”ikapp” så har vi idag tränat sök, vilket gick bra för både Acke och Loke. Sedan lite träning av det förhatliga hoppet, där Acke oftast sitter kvar som ett UFO som aldrig har hört ordet ”Hopp”. Funkade i det flesta fall idag och jag hoppas att det finns någon minnesbild kvar imorgon.

Hundpromenader blir det av naturliga orsaker många då man är hundägare. För att ”lyxa till” det lite, som en reklam på TV brukar uttrycka så tog vi i kväll sikte på den lokala resturangen för vätskekontroll under den ”långa marschen”.

För att Acke inte skall fastna i eventuell dopingkontroll imorgon så fick De Grå bara vattten medan husse som hade varit så duktig fick annan dryck!

🙂

Fram till detta ögonblick var förberedelserna perfekta. Men då vi kom hem vid parkeringen vid AckeLokeBo så tilltog dramatiken då husse hittade en granne i diket med ena foten fast i klippaggregatet på åkgräsklipparen som han hade färdats på. Som tur var hade inte klippaggregatet varit igång då dikeskörningen inträffade. Men i samband med återbördande av klippare till vägen så lyckades jag bränna insidan på de flesta fingrarna på vänsterhanden på något varmt och har nu justa blåsor där. Då jag frågade mattis om detta var anledning att lämna återbud till tävling så konstaterade hon snabbt att det var inte, den handen skulle jag inte hålla kopplet i! Inte mycket medlidande där! 🙂

Håll tummarna imorgon!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till VIP tävling och förberedelser

  1. mona 2 skriver:

    Det är inte så ofta jag tänker på dej / er 😛 men imorgon då lovar jag göra det ! 🙂

  2. Farmor o farfar skriver:

    Lycka till i alla fall trots att mamma inte kunde vara närvarande och blåsa på fingrarna. Skönt för grannar att det finns någon i närheten som kan hjälpa till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s