Dagarna efter ….


knallar på som vanligt. Solen gick upp som vanligt på söndagen och det verkar som om världen inte förändrades s mycket bara för vi blev uppflyttade 🙂

Igår var vi först ute i skogen och rekade spår inför klubbens lägre tävling kommande söndag. 7 hemmaekipage skall slåss om ”ära och berömmelse”. Från början var det 10 hemma ekipage anmälda, lite häftigt är det att klubben känns ”på G” då det gäller tävlingsekipage. Det blev lite extra spännande med spåret då vi efter ungefär halva sträckan skrämde upp en hare, De Grå hade fram till dess skött sig utmärkt, men just då var jag glad att jag hade dem i midjebälte. Tror annars att armarna hade haft längden i stil med en schimpans!

Kollade lite på antal starter i bruksprov av Bouvier idag på SKK. Var är ni andra? Lägger man till Acke’s två senaste starter så är omkring 50% av starterna gjorda av Grabbarna Grå!

Sporrad av framgångarna i helgen så anmälde jag mig och Acke till två tävlingar lägre sök i november. Vi satsar på att med hjälp av lite magi bli godkända så att flocken här hemma i AckeLokeBo kan övervintra i ett jämlikt tillstånd.

Ikväll provade jag med lite platsliggning med skott med Acke och inser att det nog inte är hans starka sida. Vi var långt från skotten och jag nära, men han kändes inte bekväm. Så detta kommer vi avstå om vi tävlar. tror nog inte att budisen är ett problem men skall prova med skott innan tävling.

Ikväll bjöd vi också som traditionen bjuder på tårta/kaka/fika på klubben. försökte få in lite Bouviertema även här. 🙂
Stort tack för grattisar här och på FB samt IRL!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dagarna efter ….

  1. Farmor o farfar skriver:

    Snygg Bouvier!

  2. peggy mys & gaia skriver:

    Tack för allt ditt arbete du lägger ner! Att du orkar! du är värd varenda grattis för allt slit du lagt ner, fröken vet väl vilken gosse du har att tampas med! En härlig kille men definitivt inte den lättaste!!! Vad hade det inte blivit med en BC i kopplet i stället 🙂 nåja skämt åsido! Håller tummar hårt för minst GK lägresök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s