Bloggen som husse glömde …….


bort. Nej riktigt så illa är det inte, men det har varit ”lite mycket” nu.
Förra helgen tog en lägre spår tävling mycket tid. Vi kände oss som ”Familjen BK” som försummade våra egna hundar under större delen av söndagen. Husse var spårläggare och tävlingssekreterar och mattis var biträdande tävlingsledare. Kul tävling med 6 hemma ekipage, av 8, och tre av hemmaekipagen blev uppflyttade! Ett stort grattis till ”fröken ” Peggy med Gaia som fick ställa sig högst upp på pallen!

Lite träning och pälsvård har också stått på programmet inför kommande aktiviteter med De Grå. Skall sanningen fram är det väl Loke som har mest grejer bokade den närmaste tiden. Bl. a. idag då mattis och Loke ”övergav” oss tidigt på morgonen för färd till Solna-Sundbybergs BK där Lkl1 stod på programmet. Acke sov obekymmrat vidare på verandan då han såg att de gick iväg ned till vår parkering.
Resultatet idag för Loke och mattis var poäng och prismässigt inget att yvas över. Men bara det att han låg kvar på platsliggningen är något som vi idag skall fira med lite bubbel ur kylen. I samband med plats med skott och öroninflamation sent i våras hamnade vi i en väldigt nedåtgående spiral med detta moment som i augusti innebar att det inte gick att lämna honom liggande utan att han reste sig. Men med träning och envishet så fungerade det idag trots passerande tunnelbana! En utställning för Loke är också inplanerad till kommande helg, så husse skall ut och ”vänstervarva” igen.

Acke och jag tränade sök på klubben och med vår uppflyttning i minne har vi nu börjat träna med tomslag också. Acke söker och söker men hittar inget då det inte finns någon figge ute och tanken är att han skall komma till mig och sedan få träff med ”glass och ballonger” på andra sidan. Hittills har det fungerat och vi håller tummarna att det fortsätter så!

Annat som tar tid och fokus nu är att husse gör sina sista veckor på nuvarande jobb. Inget jag valde själv, men en naturlig följd av att konkurenten köper företaget där husse jobbar. Hade dock sån tur att jag blev ”head huntad” och endast blir arbetslös i två dagar (lör-sön) mellan dessa jobb. Nu skall det vägas och ”kokas” bakterier, celler och annat jox istället för att räkna tidningar!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bloggen som husse glömde …….

  1. peggy mys & gaia skriver:

    Härligt det där med platsliggningen! Tur jag var på er lite om att låna ut Mysan kanske! 🙂 Nu är det bara att träna på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s