Vad har vi gjort?


Snart är nådens år 2011 över och frågar ni mig så har det mer eller mindre bara visslat förbi. Visst det har hänt en hel del och för att påminna oss själva tänke jag försöka mig på en sammanfattning.

Januari:

Vi börjar träna i ridhuset till vår och Acke’s stora lycka. Snön ligger tung över AckeLokeBo och kylan håller oss alla i ett hårt grepp!

Februari:
Mattis fyller en massa jämnt och vi far up till Ishotellet i Jukkasjärvi och tillbringar 2 nätter där, varav en natt i själva ishotellet. Acke fyller sex år. Trots kyla och snö tränar vi på med söket.

Mars:

Vi tränar på och försöker oss på en alfabetsblogg. Mot slutet börjar ljuset återvända och med det även solen.

April:
Vi tränar på och mattis anmäler till appelltävling. Tävling går bra och efter lite trassel så är Loke och mattis uppflyttade till lägre klass!

Maj:
Våren är äntligen här och skön värme med denna. Husse och Acke tävlar sök och kan efter denna tävling titulera oss som godkänd appellsökhund.

Juni:
Vi inleder med ett av årets höjdpunkter. Bouvierklubbens träningsläger i Storfors, lägret där man är lika välkommen som slipad bruksräv eller total nybörjare. Kul har vi hursomhelst. Ännu mer värme och träningslusten hos oss och framförallt De Grå minskar.

Juli:
dags för årets nästa höjdpunkt som egentligen är två höjdpunkter. Semester och det årliga lägret i Sundsvall. Synd bara att bägge är alldeles för korta. I år hade vi tur med att semstern sammanföll med att hjortronen var klara uppe i Jämtland.

Augusti:

En bra månad, inte bara för att husse fyller år. Men den inleddes på ett alldeles strålande sätt! Mattis och Loke godkända i lägre spår! Husse och Acke får känna på hur det känns att stå högst upp på prispallen, dock ingen uppflyttning!

September:
Husse och Acke tävlar appellsök igen och den här gången så fixar vi det! Inte med så stor marginal men ändå! 10/10 på söket kändes som en högvinst!

Oktober:
Utställning med Loke, Klubbmästerskap med Bägge grå och Riksmästerskap för Bouvier hann vi med på något konstigt sätt! Loke och mattis blev klassmästare lydnad på lokala BK. Mycket svamp hanns också med att plockas.

November:
Acke och husse provar lägre sök med mindre lyckat resultat. så dåligt att vi bryter tävlingen. sen känns det som om ”det eviga mörkret” sänker sig över flocken. regn, grus och lera känns det mest som!

December:
Regn och avsaknad av snö gör att ett litet tvivel börjar sprida sig över varför man har hundar. Provar att spåra med bägge grå efter ca. 4 månaders uppehåll och blir riktigt förvånad hur bra det går. Månaden avslutas med en veckas ledighet för husse som känns gott i kropp och knopp!

Sammanfattningsvis känns det som ett bra år! Både mattis och jag är friska, hundarna är friska. sedan har vi haft förmånen att få följa och se världens bästa barnbarn växa upp under sitt första levnadsår. från ett litet ”knytt” till en sprudlande och oftast glad mäniskovalp!

Nu passar vi på att önska alla våra läsare ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att 2012 blir minst lika bra som 2011!

Ha det bäst

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vad har vi gjort?

  1. Farmor o farfar skriver:

    Jättebra sammanfattning av året. Kan ju tävla som årskalender.

    • Görel skriver:

      Fin sammanfattning av året som snart är till ända, vi spottar i nävarna och önskar oss själva ett Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s