Nya tag!


Ibland blir man avundsjuk på den delen av den arbetsföra befolkningen som jobbar skift eller redan har jobbat ”klart” och har staten som arbetsgivare som pensionärer. Idag var en sån dag! Mattis och några till ur sökgruppen stämde träff för sökträning i strålande väder. På klubben fanns ännu fler som också skulle träna, känns som det bara är jag som jobbar vanliga tider! 🙂

Bägge De Grå fick varsitt sökpass och Acke hade varit taggad och duktig och skött sig riktigt bra. Loke har eventuellt lite kvarstående från lördagens incident och hade lite svårt att lämna sin älskade mattis!

Då de andra snart skall tävla i lägre klass så provade de även budföring efter sökpasset. Då Loke sprang sköt dom bara på återvägen utan en reaktion från honom! Acke fick springa utan något skott. Bra fart åt bägge hållen även om det fanns en viss dragning mot gräskanten där det antagligen fanns något ”pee-mail” att läsa.

Ikväll så blev det en riktigt skön kvällis häromkring. Då det var ljust då vi gick ut styrde jag färden ut i skogen. Väl där var det någon som ”släckte lampan” och det blev stundtals lite spännande. Men husse åt ju sina morötter som liten så mörkerseendet finns där ändå.

Imorgon är det fortsättning på BTL kursen. Startar 18:30 på Järfälla BK, tror inte att det går att komma så mycket längre från AckeLokeBo och fortfarande vara kvar inom Stockholms distriktet. Kanske Vällingby BK då? Dit skall husse på onsdag får distriktets årsmöte. Det är mycket nu!

Måste bara ”puffa” lite för Sverige’s tuffaste Bouvier! Följ Vega och hennes matte under deras färd runt Sverige på följande länk: http://lina-hallebratt.blogspot.com

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nya tag!

  1. Farmor o farfar skriver:

    Kommer inte riktigt ihåg att du åt så många morötter men tydligen gjorde de du fick i dig nytta. Snart blir det nog ljust mest hela dygnet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s