Har hundar vårkänslor?


Som trägen ”blogg-följare” så slogs jag idag av att det kanske är så! På många bloggar berömmer ägarna (nästan skryter) hur duktiga deras hundar är att spåra just nu. Det verkar som om hundarna följer spåret som bilarna på en sån där gammal Scaletric bilbana man hade då man var mycket yngre. Näsan i backen, och sedan bara iväg och klarar alla svårigheter som spårläggaren har försökt åstadkomma. Vi själva hade ju också en sådan upplevelse i söndags.

Mattis har idag varit duktig och spenderat den mesta av dagen med hundträning, nåja lite fika blev det också enligt rapporterna. Först sökträning och sedan hjälpt till med lydnadskommendering och platsliggning till de från sökgänget som skall premiärtävla i helgen. Både årsdebut och debut-debut med sina hundar i den ädla grenen sök. Känner jag dem rätt så är det bara att lämna tillbaka den fina bucklan vi fick i samband med årsmötet. Ett stort lycka till till dem hursomhelst. (B, jag gillar också Schwartzwaldtårta! :-))
Träningspasset avslutades med lydnadspass med bägge De Grå och även här visade det sig vissa ”vårkänslor”, t.o.m Acke kunde tänka sig att lydnadsträna med glädje!

Det kanske skall vara vår året runt? 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Har hundar vårkänslor?

  1. fam kans skriver:

    Klart att vovvar har vårkänslor.. vem har inte det???
    Kram från Knas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s