Upp som en sol ned som en pannkaka!


Tid och lust till blogg inlägg har saknats sedan sist av många olika skäl.
Men då det går bra så får man väl ända komma med ett skrytinlägg.
I helgen for vi ned till Bouvierklubbens special för at ställa ut Loke. Egentligen var det tänkt att mattis skulle vara ”handler” men någonstans på fredagskvällen så hade visst husse blivit handler istället. (Husse lovade ju dyrt o heligt att han aldrig mer skulle äntra en ring efter ”äventyret” i Gävle i höstas. Så principfast är han 🙂 )

För att göra en lång historia kort så gick det alldeles utmärkt! Som egen deltagare i Bruksklass hanar fick han ett eftertraktat Certifikat! Loke fick också Sture o Inez hederspris som bästa hanhund i Bruksklassen.
Så här snygg vara han då vi fotade honom efter utställningen. I konkurransen bästa hane åkte vi ut mer eller mindre direkt då han/jag inte kunde tygla hans humör längre!

Direkt efter avslutad utställning och medlemsmöte styrde vi Bovvemobilen och Kallevagnen mot Hällefors där vi övernattade hos Y. God mat hade B lagat och annan träningskamrat var också på plats (C).
Idag var det dags för lägre spår för mattis o Loke och här kommer pannkakan in.
Loke’s spårupptag var det bästa som husse någonsin sett! Men tyvärr måste man ju hitta slutpinnen också! Med mycket tid, 10 minuter, kunde husse och spårläggaren se hur Loke och mattis gick förbi slutpinnen med ungefär 2 meters marginal och tyvärr hittad dom den inte innan tiden gick ut! Så det blev bara 5 pinnar och mer erfarenhet i bagaget.
Loke på spåret!

Men trots väder som inte var perfekt och dåligt, eller inget, resultat idag så är vi ganska nöjda då vi sitter här hemma i AckeLokeBo med en varm bastu väntande!

Ha det så bra som det går!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Upp som en sol ned som en pannkaka!

  1. mona 2 skriver:

    Man kan inte lyckas med allt ! 😉 Grattis till Certet !Det är bara att bryta ihop och komma igen nästa gång dåååååååå ! 🙂

  2. annika skriver:

    Pannkaka är oxå gott!!! =) Grattis till cert!! Alltid trevligt å vara snygg!! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s