Sommarlov?


Oj, just nu känns det som om tiden bara springer iväg! Kom ikväll på att att jag hade glömt att lukta på liljekonvaljerna som står i blom både här och där. Såna skulle jag kunna sitta och lukta på under en korkek mest hela tiden!

Nu hoppas att jag att tiden stannar till en tag så att man hinner njuta lite av sommaren innan det är dags för semester med hundläger och andra aktiviteter. De sista veckorna har varit kanontuffa med TL-kurs, tävlingar och annat klubbarbete förutom att man har en ”saltgruva” som också måste få sin tid, det är ju den som gör att man har råd med hundmaten.

Igår kväll begicks ännu en debut, debut som tävlingsledare vid officiell tävling för både husse och mattis. Mattis hade hand om lydnadsklass II och jag lydnadsklass I på klubbens lydnadstävling. det fanns en hel del att vara nervös för förutom själva TL-rollen. På väg till klubben från jobbet beslöt sig Buller-Oskar för att det vara dags att vattna omgivningarna. Bara ett par mil från klubben var det mer eller mindre insjö där bilen skulle föras fram.
Att stå på en appellplan i ösregn med en sladdrig papperslapp kändes föga lockande.

Jag vet inte vad för gott vi hade gjort, men Buller-Oskar med tillhörande regn höll sig borta hela kvällen och tävlingen flöt på bra och de tävlande verkade trivas. Så det får väl anses vara ett lyckat arrangemang?

Vem lyckades då bäst av mattis eller husse? Ja, skall man gå efter resultaten så vann mattis i utklassningsstil! 5 1:a pris bland 10 startande!

Hoppas ni håller en tumme eller två på fredag, då skall mattis och Loke tävla Lkl 1 igen. Har sett bra ut på träning, så nu hoppas vi att Loket kan hålla ihop en hel tävling!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sommarlov?

  1. Anna skriver:

    Break a leg på fredag!

  2. peggy mys & gaia skriver:

    Programmet du lade upp var kanon! Du hade enligt egen utsaga fått kritik för militärisk ordning! Sådant gillar jag! 🙂 (inte kritiken utan ordningen!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s