Skjuten i ryggen!


Bra rubrik! Kanske skulle sadla om till kvällstidningsjornalist istället! 🙂

Det är inte lika farligt som man skulle kunna tro, men med ryggskott sitter jag nu här framför datorn och skall försöka en haltande blogg. Det har varit dåligt med inlägg här men då det inte händer så mycket här i AckeLokeBo just nu som skiljer sig från det normala så finns det inte så mycket att skriva om.

Det kanske mest glädjande är att Acke’s hälta ser ut att gå i rätt riktning. Inte så att det inte syns, men den blir inte värre av dagliga promenader och av att deltaga vid sedvanlig sökträning. Visst vi tänker på var och hur vi skickar honom i skogen för att spara på hans framben, men då det inte verkar bli värre efter dessa turer i skogen så tycker vi att det är bättre att låta honom vara en arbetande hund än en hund som bara är soffpotatis.

Loke’s sökkarriär är synnerligen krokig, förra lördagen var han på väg till SLU och boxen för synnerligen plågsamma djurförsök efter tre skick som var katastrof. Igår hade jag en helt annan Loke i skogen som for fram som ett Lokemotiv genom skogen och gjorde rätt!

Då de flesta säkert har en egen kalender så har vi nu passerat midsommar och vi har börjat gå mot mörkare tider igen. Det är snart dags att trimma snöslungan igen tror jag!

Men innan dess skall vi åka på traditionsenligt Bouvierläger i Sundsvall. Tänk, när vi åkte dit första gången var Acke yngst av alla hundar, i år kommer han att vara bland de äldsta! Acke är just nu anmäld som ”medföljande” och kommer inte att träna, men ett eller annat spår hoppas vi på att vi skall få till. Loke och mattis skall träna hårt på spår och annat så att dom förhoppningsvis först och främst kan förbättra sitt resultat i lägre klass spår och sedan vet man inte vad det tar vägen?

Kallevagnen avgår på lördag morgon med riktning norrut!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Skjuten i ryggen!

 1. fam kans skriver:

  Ojoj va rädd om ryggen nu! =)
  Ha det topp uppe i norr och hoppas björnarna håller sig borta!
  Kram
  annika & trion

 2. peggy mys & gaia skriver:

  Glädje över Ackes ben! Hurra! Hoppas det håller i sig!
  Njut av lägerlivet!

 3. Farmor o farfar skriver:

  Skönt att både din rygg och Ackes hälta går åt rätt håll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s