Ännu en tävling


Oj, vi börjar känna oss som tävlingsproffs nu! Tävla två dagar i rad tar på flocken.
Klockan ringde oförskämt tidigt imorse, 4:45, för uppstigning och avfärd till Nynäshamns BK.
Denna klubb är unik på flera sätt, ett är att det nog är den enda BK som byter infart 3 ggr på några år. Ställde till lite stress på morgonen, men vi hade gått om tid och hann ändå till samlingen. Mattis o Loke fick spår 5 och jag och Acke nr. 7.
I dag visade Acke sin vanliga sida och lurade skjortan av husse och efter 20 minuter i skogen utan en pinne var det bara att gå tillbaks till bilen. Snäll spårläggare erbjöd sig dock att gå med oss i spåret och för att se hur vilse vi var. det visade sig att Acke hade missat 1:a pinnen genom att gå rakt över, den andra hade vi passerat ca. 2 m bredvid för att sedan gå fel då husse ingrep och tog över spårandet. Hade jag låtit honom dricka färdigt, för 3:e gången vid en rotvälta hade vi nog kommit vidare på spåret. Nåja, man lär sig varje gång!
Loke då? Mattis ringde till husse och talade om att de än en gång hade alla pinnar med sig hem! Alla pinnar en gång kan vara tur, men alla pinnar två dagar i rad tycker jag nog kan vara ett tecken på att Loke kan spåra? Mattis hade nästan rysningar där hon gick bakom Loke som jobbade så duktigt!

Så här glad blev spårläggaren då Loke och mattis kom in med alla pinnar!

Följande budföring var bättre idag än igår, dock tyckte Loke att han inte behövde springa hela vägen fram till mottagaren, så han vände ca 10 meter innan!?

Sen var det dags för lydnad. Idag var det en lite mer peppad Loke vilket gav poäng i alla moment utom kryp. Inte höga, men dock poäng. När allt var sammanräknat så fick mattis o Loke ihop 380 p och placerade sig på en 3:e plats. 380poäng är det högsta resultatet i lägre hittills för dem.

En annan sak som gör Nynäshamns BK unik är att då man tävlar där så finns alltid en speciell Bouvierhejaklack på plats! Tror nog att det är den enda klubben i Sverige där det finns en sån!

Nu firar vi med lite bubbel, mattis sin 3:eplats och jag gläds åt Acke’s betyg på spårpåsläpp, 10:or både igår och idag (man får glädja sig åt det lilla, annars blir livet tråkigt 🙂 )

Ha det bäst!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Ännu en tävling

 1. Anna skriver:

  Klart Loke kan spåra!

  Kul att ses idag och grattis till 10:or och bästa resultat hittills!

  /Hejarklacken

 2. Marie skriver:

  Grattis till fina poäng :))
  Alltid kul att se er och självklart ställer vi upp som hejarklack 🙂
  Vi ser redan fram emot nästa gång :))
  Ha det gott/ Den andra delen av hejarklacken

 3. Helen skriver:

  Du missade att skriva hur duktig Acke var andra gången i spåret. Han tog ju hela spåret riktigt bra när vi gick det tillsammans efter. När han väl hade fattat att det var pinnarna som genererade fläskkarre och korv så hittade han ju alla pinnarna!
  //Spårläggaren

 4. mona 2 skriver:

  Klart att man ska glädjas åt ”det lilla” ! Måste vara härligt med en egen hejarklack, det får man nog aldrig uppleva! 🙂
  Grattis till 1an !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s